Star Wars Battlefront 3: Nova oboževalska izdaja

Star Wars oboževalci nikoli ne spijo, to so nam pokazali s posebno igro, ki jo izdelujejo.

Frontwire razvijalci so tisti, ki že kar nekaj časa delajo na prihajajoči izdaji imenovani Frontwire: Galaxy in Turmoil. Pred kratkim so napovedali, da bo njihovo igro možno prenesti iz platforme Steam.

Predsednik Frontwire-a je povedal, da se je kar nekaj časa dogovarjal s podjetjem Valve in na koncu so prišli do skupnega sporazuma, ki vodi v popolnoma brezplačno igro. Povedal je, da ga skrbi ukinitev celotnega projekta zaradi Disney-a.

Spodaj si lahko ogledate zajem zaslona, ki so ga naredili pri Frontwire. Igra za navadne smrtnike trenutno še ni dosegljiva.

Star Wars
Frontwire: Galaxy in Turmoil, Steam izdaja

Frontwire: Galaxy in Turmoil bo prvoosebna strelska igra postavljena v Star Wars okolje, narejena bo v Unreal engine 4. Vsebovala bo bitke po planetih in v vesolju, novo zgodbo, ki jo bomo lahko preizkusili sami in čudovit Star Wars svet.

Tukaj si lahko ogledate napovednik za igro Frontwire: Galaxy in Turmoil.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!