Wildstar prihaja na Steam

Po hudih mukah P2P oziroma naročniškega modela, je Wildstar skočil na F2P oziroma brezplačen model, sedaj hiti pa še na platformo Steam.

Wildstar je v svojih letih imel kar veliko problemov s pridobivanjem novih igralcev in tistih zvestih je bilo pa zelo malo. Carbine Studios, ustvarjalci igre, so imeli velike probleme z odpuščanjem in Steam izdajo so kar nekaj časa odlagali, a končno jim je uspelo in tako bo igra na tej platformi izšla 9. junija.

Če še niste izkusili zelo zanimivega MMORPG-ja Wildstar, vam svetujemo, da se podate v dogodivščino divje zvezde takoj, saj vas ne bo razočarala. Na izbiro boste imeli dve frakcije, osem ras, šest klas in štiri poti. Igra je precej akcijsko naravnana, boj je zelo dinamičen in napredek skozi samo igro nikoli ne postane dolgočasen.

Skočite na skrivnostni planet Nexus še danes, še pred Steam izdajo. Obiščite njihovo spletno stran in začnite z igranjem sedaj in to popolnoma brezplačno. Če vas bo igra zelo pritegnila in boste postali zelo dobri lahko kupite tako imenovan “Signature membership” oziroma članski podpis, to je funkcija, ki jo boste plačevali mesečno po 12,99€ in dobili na tone stvari in ostalih ugodnosti.

Tukaj si lahko ogledate posnetek, ki vas bo malo podučil o igri Wildstar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime