Destiny: Prihaja razširitev Rise of Iron

Končno smo dobili vse podatke o novi razširitvi v igri Destiny.

Activision Blizzard je napovedal, da bo zadnja razširitev imenovana Destiny: Rise of Iron ugledala luč sveta 20. septembra. Vsebovala bo celotno novo zgodbo, postavljeno na naš modri planet. Igralci bodo dobili tudi nov večigralski način, socialno središče, nov tako imenovan “raid” in novo sovražno frakcijo.

Poleg vseh naštetih novosti bodo sledile še vse ostale bolj vsakdanje novosti kot so nove misije, orožja, oklepi in novi PvP zemljevidi. Še več nam bodo pokazali pozneje v poletju.

Destiny je spletna prvoosebna strelska igra razvita iz strani odličnega  razvijalca Bungie. Izdana je bila v letu 2014 za Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 in Xbox One. Veliko je bilo pritoževanja zakaj igra ni izšla tudi na PC in govorice pravijo naj bi igra dobila leta 2017 nadaljevanje, ki naj bi izšlo tudi za PC.

Če hočete igrati Destiny: Rise of Iron, morate že imeti original kopijo igre Destiny in razširitev Destiny: The Taken King.

Tukaj si lahko ogledate napovednik za igro Destiny: Rise of Iron.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!