Activision pokazal nov napovednik za Call of Duty: Infinite Warfare

Na igričarskem dogodku E3 streljajo nove igre in napovednike kot za šalo. Tokrat so nam prikazali igralni napovednik za igro Call of Duty: Infinity Warfare.

Ni ga človeka, ki ne pozna legendarnih iger Call of Duty, katere nas že vrsto let zabavajo in zgleda, da nas bodo še, tudi v prihodnosti. Ker govorimo že o prihodnosti, novi Call of Duty: Infinite Warfare se bo prav tako dogajal v prihodnosti, ki upamo da se ne bo uresničila, saj bi to pomenilo konec vsega. Dogajanje bo postavljeno v vesolje in tudi na naš moder planet ter druge vesoljske okrogline.

Infinite Warfare bo izšel  4. novembra na PlayStation 4, Xbox One in PC, poleg tega bomo deležni še predelave igre Call of Duty: Modern Warfare iz leta 2007.

Tukaj si lahko ogledate nov igralni napovednik za igro Call of Duty: Infinite Warfare.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!