Nintendo naznanil Legend of Zelda: Breath of the Wild

Epska franšiza Legend of Zelda bo dobila še eno popolnoma novo igro imenovano Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Najnovejšo Nintendo-vo igro je bilo možno preizkusiti na največjem igričarskem dogodku E3, ki je trenutno še vedno v poteku. Izšla bo na konzoli WiiU in na prihajajoči platformi NX, ki jo lahko pričakujemo nekje v letu 2017.

Breath of the Wild je bil načrtovan, da bo izšel že leta 2015 na WiiU, ampak so se razvijalci odločili, da bodo igro zakasnili in prinesli svojim oboževalcem nekaj najboljšega kar se da dobiti.

Legend of Zelda je zelo popularna igra japonskega porekla, ki jo je razvil Nintendo. V sami igri ne manjka norih dogodivščin, ki jih doživljate z znanim karakterjem Link-om. Link je vedno znova zadolžen, da reši princeso Zeldo in kraljestvo Hyrule pred zlobnim Ganon-om.

Tukaj si lahko ogledate napovednik za igro Legend of Zelda: Breath of the wild.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!