Ubisoft naznanil Steep

Vsi, ki ste gledali Ubisoft-ovo konferenco na dogodku E3 zagotovo niste spregledali iger kot so Ghost Recon: Wildlands, For Honor in Watch Dogs 2.  

Mogoče pa ste spregledali zelo lepo narejeno igro Steep, ki je bila prav tako prikazana na konferenci. Gre za MMO športno igro v kateri bomo lahko z ostalimi ljudmi jadrali, smučali in deskali. Poleg tega bomo lahko delali razne naloge sami ali v skupini. Celotno dogajanje bo postavljeno okrog najvišje gore v Evropi, Mont Blanc.

Steep bo narejen na principu iger kot so Destiny ali The Division. V igri ne bo manjkalo izzivov, kjer bomo testirali svoje spretnosti in tekmovali z drugimi igralci. Svoje dosežke bomo lahko pokazali na naših najbolj priljubljenih socialnih omrežjih, kjer jih bo nato lahko videl cel svet.

Igra bo izšla decembra za PC, PlayStation 4 in Xbox One, za beto pa se že lahko prijavite tukaj.

Oglejte si napovednik za igro Steep.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!