Counter-Strike: Global Offensive – novi zvočni učinki razjezili igralce

Ena najbolj popularnih večigralskih streljank, Counter-Strike: Global Offensive, dobiva prenovljeno zvočno podobo. A ta ni navdušila vseh igralcev.

Prva posodobitev v seriji večih popravkov je že prispela in prenovila zvok orožij kot so Mag7, M249 ter The Negev, prenovljen pa je bil tudi zvok dimnih granat.

A problem ne tiči v teh zvokih vendar v zvoku, ki oznanja, da se bo trenutni saržer v orožju skoraj izpraznil.

To je razjezilo nekatere bolj profesionalne igralce, saj naj bi ta zvok izničil štetje metkov nasprotnika. Zaradi tega naj bi Counter-Strike: Global Offensive izgubil na taktičnosti saj je sedaj samo treba počakati na ta prepoznavni zvok. Vseeno pa igra zaradi tega ne bo sedaj povsem preprosta in lahka, saj je vseeno potrebno našpičiti ušesa in biti v precejšnji bližini igralca, da zvok lahko sploh slišimo.

Je pa zanimivo, da je taka posodobitev sprožila tako močan odziv skupnosti in nekateri so začeli razmišljati o uvedbi testnih strežnikov, kjer bi igralci lahko preizkusili prihajajoče posodobitve, preden te zadanejo “žive” strežnike.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!