No Man’s Sky: Razvijalci končno razkrili neumno pravno bitko

Hello games so končno razkrili skrivnostno pravno bitko okrog samega imena igre No Man’s Sky.Niti najbolj strastni oboževalci igre niso vedeli za skrivnostno bitko med Hello Games in britanskim podjetjem Sky. Šlo je za bitko v imenih ampak problem so na koncu le rešili.

Ustanovitelj igre No Man’s Sky, Sean Murray, je sporočil preko socialnega omrežja Twitter, da jim je končno uspelo rešiti problem, katerega so imeli kar 3 leta glede besede Sky. Povedal je tudi, da je bila zadeva zelo resna in da je bil to poglavitni razlog, da za igro niso poskušali uporabiti imena Skynet.

No Man’s Sky bo ugledal luč sveta 10. avgusta za PC in PlayStation 4, prednaročite ga lahko na platformi Steam za 59,99€.

Tukaj si lahko ogledate igralni posnetek igre No Man’s Sky.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!