Overwatch in tekmovalen način

Direktor igre Overwatch, Jeff Kaplan, je naredil nov posnetek na trenutno vročo temo, ki se tiče tako imenovanega “Competitive Mode” oziroma tekmovalnega načina.

Jeff v posnetku pove, da se je veliko ljudi med beta fazo same igre zelo pritoževalo glede tekmovalnega načina, da ni bil dovolj dober in Blizzard je prav zaradi tega naredil številne spremembe in odpravil veliko pomanjkljivosti.

Nekaj sprememb se je že pokazalo, vključno s podaljševanjem sezone od enega meseca na kar tri mesece. Sezone bodo temeljile na resničnostnih svetovnih sezonah s kratkimi premori. Spremenil se bo tako imenovan “Assault mode” oziroma napadalni način, spodbujal bo daljše tekme in večje ukrepe med ekipami. Bolj podrobno o vseh novih načinih bodo povedali v bližnji prihodnosti.

Povedal je še, da je zelo popularna igra Overwatch presegla 10 milijonov igralcev in upajo, da jim bo uspelo do konca junija narediti tekmovalni način za vse zveste igralce.

Tukaj si lahko ogledate posnetek na temo tekmovalni način.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!