Five Nights At Freddy’s: Sister Location – nov dražilnik

Scott Cawthon je izdal nov “teaser” oz dražilnik na svoji spletni strani za prihajajočo igro Five Nights At Freddy’s: Sister Location.Ta dražilnik pa ne prihaja v obliki posnetka ampak v obliki en samcate slike, ki si jo lahko ogledamo na uradni strani.

Na objavljeni sliki je nov obraz franšize, za katerega poznavalci špekulirajo, da se imenuje “Bidybab”. Robotek je tokrat v precej slabem stanju, saj lahko na sliki vidimo vse njegovo vezje in manjkajoče oko, pod glavo pa nam napis sporoča: “There’s a little of me in every body.”

Kaj lahko pričakujemo nam bo povedal samo čas (igra naj bi izšla enkrat jeseni), študijo slike pa si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

Tudi Xbox Series X predprodaja ni šla po maslu

Letošnji september je bil presneto naporen za denarnico vsakega, ki si je želel nadgraditi svoj PC ali pa kupiti eno od dveh...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!