Inside – naslednik igre Limbo dobil igralni posnetek

Se spomnite igre Limbo? V tem temačnem “indie” naslovu smo nadzorovali majhnega fantiča, ki se je moral s pomočjo iznajdljivosti prebijati čez raznorazne prereke.

Limbo je bil pri kritikih toplo sprejet saj je nudil unikatno platformsko izkušnjo, sparjeno z zanimivimi ugankami ter nasprotniki.

Razvijalec PlayDead je sedaj najavil duhovnega naslednika igre imenovanega Inside. Špil je bil v razvoju vse od 2010, torej odkar je izšla njihova predhodna igra Limbo.

Spet bomo igrali majhnega fantiča, ki se bo zopet poskušal prebiti skozi čuden ter depresiven svet. Tokrat bodo igralne mehanike nadgrajene, grafika pa je dobila občutno prenovo, saj Inside ohranja stil predhodnika a tega nadgradi z izboljšano grafiko.

Izid igre pa se naglo približuje. Tako bo Inside izšel za Xbox One že 29. junija, za PC pa bo prispel 7. julija. Kot proslavitev izida igre, bo razvijalec ponudil Limbo povsem zastonj! Na Xbox One si brezplačno kopijo lahko ubodete že danes, medtem ko bo ta akcija za PC igralce potekala od 21. – 22. junija.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime