Zenimax izrekel dobrodošlico Japoncem

Kočno so Japonci dobili svoj strežnik, katerega so s skupnimi močmi postavili Zenimax in Japonsko podjetje DMM za igro The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Direktor igre Matt Firor je povedal, da bomo lahko od danes naprej videli nove Japonske igralce na severno Ameriških strežnikih in naj se ne čudimo, če opazimo drugačne besede v klepetu. Obstoječim igralcem je rekel naj pokažejo novim igralcem gostoljubnost in izrekel “pozdravljeni” v japonščini (Kon’nichiwa! or こんにちは!).

6b7c737a2b98d9af32165a7de31039e5
Dobrodošli Japonci

The Elder Scrolls Online je MMORPG igra v kateri raziskujete skrivnosti zelo popularnega sveta Tamriel. Dogajanje je postavljeno 1000 let pred dogodki Skyrim-a.

Pred kratkim je za The Elder Scrolls Online izšla razširitev Dark Brotherhood, katero lahko sedaj igrajo vsi, ki so kupili igro ter seveda dotični dodatek. Standardno izdajo dobimo za 54,99€ Imperial izdajo pa za 79,99€ na uradni spletni strani. Igro lahko igramo na PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Tukaj si lahko ogledate napovednik za zadnjo razširitev Dark Brotherhood.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!