Forsaken Legends: Proceduralno ustvarjena igra

Na internetu smo zasledili še eno igro, ki uporablja popularno proceduralno ustvarjanje sveta.

Tokrat gre za MMORPG Forsaken Legends, ki ga razvijajo Holy Fire Games. V dotičnem naslovu bomo lahko uničevali, se vojskovali, obdelovali, kupovali zemljo, zbirali hišne ljubljenčke, raziskovali proceduralno ustvarjen svet, se borili v PvP in tudi v PvE bitkah. Razvoj igre se je začel že oktobra 2015 in danes lahko Forsaken Legends že kupimo v “prelaunch” obliki. Ta vam omogoča takojšnje igranje alfe ali bete igre.

Razvijalci pravijo, da jim počasi uspeva oblikovati naslov v katerem bodo lahko igralci izkusili prelep in popoln svet.

Forsaken Legends lahko kupite že danes na uradni spletni strani za 29$. Če imate bolj globoko denarnico, so pri Holy Fire Games poskrbeli, da lahko kupite še druge izdaje, ki segajo vse do 147$. Igra bo izšla na PC in bo ob izidu vsebovala mesečno naročnino.

Tukaj si lahko ogledate pregled igre Forsaken Legends.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!