Overwatch: Tekmovalen način je tukaj

Po dolgih mukah in čakanju je tekmovalen način za igro Overwatch končno ugledal luč sveta.

Posodobitev bodo prvi lahko izkusili PC igralci, pripadniki konzol pa bodo morali počakati vse do naslednjega tedna, točnega datuma izida pa še ni.

Pri Blizzard-u so povedali, da bodo naslednje posodobitve vedno prišle na isti dan za vse platforme. Povedali so tudi, da bo prva sezona tekmovalnega načina bolj kratka in to samo dva meseca za razliko od ostalih, ki bodo vedno trajale 3 mesece. Uvodna sezona bo potekala od 1. junija do 18. avgusta, čemur bo sledilo 2 tedna počitka in nato nova polna tri mesečna sezona.

Zaženite aplikacijo Battle.net, prenesite zadnjo posodobitev in začnite z igranjem najbolj pričakovane novosti odkar je igra na trgu.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!