Riders of Icarus: Kmalu bomo lahko igrali odprto beto

Razvojni direktor pri  razvijalcu Nexon Ky Il je napovedal odprto beto v najnovejšem razvijalskem blogu za igro Riders of Icarus.

Riders of Icarus je končno prišel skozi vse zaprte teste. Med testiranjem je igra dobila kar nekaj novih izboljšav, da se dokončno pripravi za odprto beto, ki se bo začela 6. Julija. Izboljšave vključujejo boljša navodila, povečanje končne izkustvene stopnje, nove regije, temnice in izboljšan PvP.

Nexon-ova najnovejša igra je akcijski MMORPG, kjer bomo veliko časa preživeli v zraku in doživljali spektakularne boje, odkrivali skrivnosten svet ter se borili proti starodavnim zlobnim silam.

Če igro prednaročite v obliki ustanoviteljskega paketa za 24,99€ si s tem lahko omogočite igranje odprte bete 7 dni pred ostalimi igralci.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!