System Shock Remastered: na voljo igralni demo!

Za novo verzijo igre System Shock Remastered smo slišali že nekaj časa nazaj a sedaj imamo za vas kar devet minut dolg igralni posnetek.

Po 22-tih letih so se odločili za oživitev klasične “cyberpunk” igre System Shock. Uradno je bilo potrjeno, da bo igra spet zaživela za PC in Xbox One, ustanovitelj podjetja Nightdive Studios, Stephen Kick, pa je izjavil, da ne more verjeti, da se to res dogaja.

Igra bo tekla na najnovejšemu pogonu Unity. Vsebovala bo napredno grafično podobo, kupiti pa jo bo moč na platformah Steam ter Xbox One.

Če želite podpreti Nightdive Studios, obiščite Kickstarter spletno stran in donirajte kakšen cekin za uresničitev projekta.

Kot del njihove kampanje pa so razvijalci pokazali več kot samo slike ter napovednik. Tako je sedaj na voljo igralni demo, ki ga je moč prenesti iz platform Steam, GoG ter Humble Bundle. Demo je sicer v še “pre-alfa” obliki, zato lahko naletite na kakšnega hrošča a vseeno ponuja dovolj, da dobimo rahel vpogled v polno igro.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime