Halo 5: Največja razširitev do sedaj in brezplačna igra

Microsoft je nam popestril poletje z novo razširitvijo za njihovo igro Halo 5: Guardians. Poleg tega so naredili igro brezplačno za vse Xbox Live Gold člane.

Dočakali smo Halo 5: Warzone Firefight razširitev, ki je definitivno največja do sedaj. Vsebuje nove igralne načine, orožja, zemljevide, šefa, oklepe in vozila. Poleg vseh večigralnih novosti bomo dobili tudi nov del zgodbe. Igro bomo lahko igrali brezplačno do 5. julija in v tem času bo tudi znižana za kar 50 %.

3085660-reqs
Halo 5: Warzone Fireflight novosti

Halo 5: Guardians je prvoosebna strelska igra narejena iz strani 343 Industries. Igramo jo lahko samo na konzoli Xbox One in je že peta po vrsti v Halo serijah.

Za igro je bilo narejeno že veliko razširitev kot so Battle of Shadow and Light, Cartographer’s Gift, Infinity’s Armor, Hammer Storm, Ghosts of Meridian, Memories of Reach in Hog Wild ter sedaj še Warzone Fireflight, ki bo verjetno zadnja brezplačna razširitev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!