Albion Online: Zadnja beta v avgustu

Po zelo dolgem času v beti so razvijalci Sandbox Interactive končno naznanili začetek končne faze, ki bo zaživela 1. avgusta.

Marsikaj se je v tem času spremenilo in tako velja tudi za zadnjo beto, ki nas čaka v avgustu. Čaka nas popolnoma nov svet, pokrajine polne gozdov, puščav, hribov, močvirji in step in še mnogo izboljšav, ki bodo dodane kasneje. Spremenil se bo tudi sistem cehov, ugledni in predmetni sistem.

Albion Online zadnja beta

Albion Online je MMORPG z elementi peskovniškega sveta ovitega v akcijski RPG boj. Bazira se predvsem na PvP-ju, ampak poskrbljeno je tudi za igralce, ki imajo radi PvE vsebine.

Če si želite takojšnega igranja Albion Online lahko kupite ustanoviteljske pakete za 29,95$, 49,95$ ali 99,95$ na uradni spletni strani.

Igra je trenutno na voljo za PC, ampak v prihodnosti jo bomo mogoče lahko igrali tudi na Android in iOS napravah.

Oglejte si posnetek, ki vam bo prikazal vse pomembnosti zadnje beta faze.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!