Atlas Reactor: Igrajte brezplačno cel teden

Trion Worlds nam je priskrbel igranje njihove najnovejše igre Atlas Reactor in to kar brezplačno za cel teden, kliknite tukaj in pričnite z igranjem takoj.

Igro lahko igramo od danes naprej vse do 17. julija popolnoma brezplačno. Trenutno je v zgodnjem dostopu a že vsebuje kar veliko stvari kot so PvP arene, posebne izzive in mnogo več. Boj v sami igri je zelo taktično naravnan, gre se za potezni boj a še vedno sam pretepanje teče zelo hitro. Razlog za to je omejitev s časom, bojišče  se hitro spreminja in nimamo veliko časa za razmišljanje, kaj bomo naredili v naslednji potezi.

Atlas Reactor bo treba na koncu še vedno kupiti. Na uradni spletni strani imate na voljo ustanoviteljske pakete, ki se začnejo za samo 19,99$ in segajo vse do 99,99$. Če vam je igra zelo všeč, je trenutno na platformi Steam za samo 14,99$.

Tukaj si lahko ogledate posnetek, ki vam bo povedal kaj več o igri Atlas Reactor.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!