No Man’s Sky ne bo zasedel veliko prostora

Kot že vemo, je raziskovalna avantura No Man’s Sky pripravljena za uradni izid.

Igra bo na vašem računalniku zavzela zgolj 6GB, kar je neverjetno za igro, v kateri imamo milijarde planetov, ki jih lahko v celoti raziščemo. Sean Murray je že nekaj časa nazaj povedal, da bi lahko igro spravili tudi na staromodno disketo, ampak to ne gre, zaradi zvočnih datotek.

No Man’s Sky bo zasedel tako malo prostora prav zaradi proceduralnega generiranja okolja, ki nam ponuja veliko manjše datoteke za ogromne vsebine. Če ste raziskovalec po duši bo igra kot naročena za vas in naj vam ne bo škoda vsakega evra zanjo.

Če želite lahko igro prednaročite na platformi Steam ali PlayStation trgovini, kjer stane 59,99€ in pričnete z igranjem 10. avgusta, ko bo uradno izšla.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime