Pokémon GO: Novosti bodo prihajale redno

Igra, ki je obnorela svet bo cel čas dobivala novosti in popravke. Niantic je naznanil, da bomo kmalu dobili trgovanje v Pokémon GO. Povedali so tudi, da je igra še nedokončana in da ga čim prej hočejo spraviti v Evropo in ostale države po Aziji.

Na Apple trgovini je igra prišla med najbolj priljubljene aplikacije v nekaj dneh. Nintendo in Niantic sta lahko zelo zadovoljna s tako močno podporo, uspelo jima je spremeniti naša vsakdanja življenja s preprosto aplikacijo, ki jo lahko naložimo na naše pametne telefone, če na njih teče operacijski sistem iOS ali Android. Windows 10 Mobile uporabniki kot vedno aplikacije niso dobili in na spletni strani Change.org lahko podpišete peticijo s katero si želite Pokémon Go tudi na Windows operacijskem sistemu.

Držimo pesti, da se bo zgodba zelo popularne igre nadaljevala zelo pozitivno in da bomo v prihodnosti dobili podporo za HoloLens, Google Glass ali za celo kaj bolj zanimivega.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!