Ubisoft ponuja brezplačni Splinter Cell

Ubisoft je začel ponujati brezplačne igre, ker praznuje svojih častljivih 30 let.

Ni boljšega kot pokazati svojim zvestim igralcem malo solidarnosti in na vsake toliko časa jim podariti kakšno igro tudi brezplačno.

Solidarnost se je začela že v mesecu juniju in bo trajala vse do konca tega leta. Junija smo si lahko prenesli igro Prince of Persia: Sands of Time. Danes pa si lahko prenesemo Tom Clancy’s Splinter Cell in sicer prvi del, ki je izšel leta 2002. Vse njihove igre so dostopne na platformi Uplay, katero naložite na svoj računalnik in ustvarite račun s katerim boste lahko prenesli brezplačne igre ter jih tudi kupovali.

Niso nam zaupali kakšne so ostale igre, ki nas čakajo v mesecih, ki prihjajo a v danšanjih časih dobiti nekaj brezplačnega je že redkost.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!