World of Warcraft: Obliž pred razširitvijo Legion

World of Warcraft bo dobil 19. julija zadnji popravek pred najnovejšo razširitvijo, World of Warcraft: Legion.

Spremembe se bodo zgodile v tako imenovanih “classes” oziroma razredih. Blizzard je povedal, da se je osredotočil na talente in v jedro vsakega razreda, s tem pa hoče te narediti čim bolj edinstvene. Prikazan tudi najbolj pričakovan “melee focused survival hunter” oziroma pretepaško naravnan lovec, katerega do sedaj še nismo videli. Pomembna sprememba se bo zgodila tudi pri iskalniku temnic, po novem se bomo lahko postavili v vrsto s katerokoli vlogo. Primer: igrali bomo kot “retribution paladin”, postavili se bomo v vrsto pa kot “holy paladin”. Ob prihodu v temnico bomo že imeli izbrano vlogo “holy paladina” ob izhodu pa se nam bo spet avtomatsko spremenila vloga nazaj na “retribution paladina”.

Tisti, ki ste prednaročili World of Warcraft: Legion pričakujte igranje že okrog 17. avgusta, ostali pa na dan izida 30. avgusta. Pridobite svojo kopijo igre še danes na naši spletne strani eigre.si.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

Tudi Xbox Series X predprodaja ni šla po maslu

Letošnji september je bil presneto naporen za denarnico vsakega, ki si je želel nadgraditi svoj PC ali pa kupiti eno od dveh...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!