Star Wars: The Old Republic – nova razširitev in peta obletnica

Bioware je naznanili novo razširitev imenovano Knights of the Eternal Throne za svojo MMO igro Star Wars: The Old Republic.

Poleg nove razširitve, ki se bo zgodila nekje v jeseni, bo Stara Republika praznovala že 5. obletnico. Direktor James Ohlen se je zahvalil vsem zvestim oboževalcem igre. Povedal je, da za njih je to že deseto leto trdega dela in da je njihova vizija izboljševati igro, dodajati nove stvari ter skrbeti za popolno Star Wars okolje. Na koncu je še dodal “naj bo Sila z vami vsemi”, tako kot se to spodobi.

Če si hočete ogledati vse napovednike, ki so izšli in ostale zanimive podatke lahko obiščete uradno spletno stran.

Oglejte si napovednik za igro Star Wars The Old Republic 5. obletnico.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!