Dual Universe: 10 minutni posnetek

Nekaj časa nazaj smo dobili prvi napovednik za igro Dual Universe. Sedaj so nam razvijalci pripravili celoten 10 minutni posnetek.

V najnovejšemu posnetku je prikazana zgodnja stopnja “alfe”, kjer razvijalci prikažejo gradbeni sistem s katerim lahko uporabljamo različne vrste proceduralno narejenega terena in ga postavljamo ter združujemo skupaj. Poleg terena so v posnetku predstavljena še vozila, katera lahko prav tako sestavljamo iz različnih kosov. Kosi kot so motor so uporabni in nam naredijo vozilo hitrejše, ostali deli pa nam lahko samo olepšajo prevozno sredstvo.

Dual Universe je prvoosebni MMORPG z elementi peskovnika, postavljen je v znanstveno fantastično okolje, ki vsebuje veliko količino planetov. Celotna igra se vrti okrog raziskovanja sveta, grajenja, trgovanja, politike in bojevanja.

Tukaj si lahko ogledate posnetek igre Dual Universe.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime