Cossacks 3 prihaja v septembru

Cossacks 3 ne bo čisto nova igra, saj gre za “HD remake” oz na novo grafično predelano igro originalnih Cossacks-ov.

Je strategija v realnem času, dogajanje pa je postavljeno v 17. in 18 stoletje stare celine. V igri lahko naredimo tudi 10 tisoč vojakov s katerimi se bojujemo, izbirali pa bomo med 12 narodi, na voljo pa bo kar 70 različnih enot. Igra vsebuje način za enega igralca v kateremu imamo kar 5 kampanj ter večigralski način za kar 8 igralcev.

V današnjih časih so dobre strategije prava redkost in verjamemo, da je veliko ljudi, ki si želijo tega žanra. Za take bo letos 20. septembra igra Cossacks 3 ugledala luč sveta. Igro lahko dobite na platformi Steam a cena žal še ni znana.

Oglejte si posnetek igre Cossacks 3.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!