We Happy Few lahko sedaj igramo

We Happy Few igra je prišla na Steam in GOG kot zgodnji dostop, dobili pa smo tudi nov napovednik.

Razvijalci Compulsion Games so se držali svoje obljube in nam igro ponudili v zgodnjem dostopu. Igra We Happy Few je akcijska avantura v kateri se gre za preživetje v proceduralno generiranem okolju, kjer poskušamo preživeti s pomočjo skrivanja in bojevanja. Trenutno zgodnji dostop vsebuje nedokončano mesto in zgodbo a razvijalci želijo čim prej to odpraviti.

Igro dobite dobite na platformi Steam za 27,99€ in GOG 27,29€. Igra vsebuje enoigralski način in je na voljo samo za PC.

Oglejte si nov napovednik za igro We Happy Few.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

Tudi Xbox Series X predprodaja ni šla po maslu

Letošnji september je bil presneto naporen za denarnico vsakega, ki si je želel nadgraditi svoj PC ali pa kupiti eno od dveh...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!