Gaming v naravi @ GameVan

Ste kdaj razmišljali, kako bi izgledal gaming maraton sredi gozdne jase, na vrhu planine ali pa kar pri vas doma? Tu nastopi GameVan.

GameVan je unikatno predelano vozilo v najsodobnejše okolje za igranje video iger v Evropi, ki vam omogoča vse to in še več. V njem boste našli najmodernejšo igralno tehnologijo po vaši izbiri. Stilsko opremljeno, klimatizirano in tehnološko dovršeno vozilo ponuja 3 notranje igralne postaje na novih Full HD televizorjih. V toplejših dneh GameVan ponuja tudi 2 zunanji igralni postaji z visoko kvalitetnim sistemom vožnje Logitech G920 v spregi z Xbox Kinectom. Opremljen je z najnovejšimi konzolami (PlayStation 4, Xbox One, WiiU) in široko paleto video iger.

Vrste zabav v GameVanu so omejene le z vašo domišljijo. Izjemno priročen je za praznovanje rojstnodnevnih zabav, prirejanje manjših ali večjih turnirjev v video igrah, primeren pa je tudi kot animacija na dogodkih, festivalih, porokah in dobrodelnih akcijah.

Več informacij o najemu GameVana si lahko preberete na: www.gamevan.si, sledite jim pa lahko na Facebooku ali Instagramu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime