Lost Ark: Prijave za zaprto beto so se začele

Prijave za zaprto beto igre Lost Ark so se pričele, igrali pa bomo lahko 24. avgusta a zaenkrat samo v Južni Koreji.

V igri bomo lahko preizkusili štiri klase: “Warrior”, “Fighter”, “Gunner” in “Magician”. Vsebovala bo tako imenovan “Tripod” sistem, ki nam bo nagradil spretnosti na 4, 7 in 10 stopnji, kar pomeni, da bomo imeli na razpolago veliko kombinacij. Poleg tega bomo v večigralskem načinu iskali skrite temnice katere znajo predstavljati za marsikoga trd oreh. Igralcem se bodo spretnosti spreminjale glede na to kakšno opremo nosijo njihovi karakterji. Zaprta beta bo vsebovala tudi kolosej v kateremu se bomo lahko bojevali z drugimi igralci v PvP načinu.

Lost Ark je akcijski RPG, razvija ga podjetje Smilegate in izšel naj bi ekskluzivno za PC. Če ste igrali Diablo 3 vam bo Lost Ark zelo domač, saj mu je ta zelo podoben.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!