Elder Scrolls Legends: Začetek odprte bete

Vsi oboževalci legendarne franšize The Elder Scrolls lahko sedaj pričnete z igranjem beta inačice Elder Scrolls: Legends.

Igro lahko prenesete iz uradne spletne strani, kjer lahko tudi preberete osnove kot so: kako igrati, kako sestaviti dober kupček kart in druge razne vodiče.

Elder Scrolls: Legends je strateška igra s kartami v kateri imamo enoigralski način, kjer potujemo skozi zgodbo in premagujemo razne karakterje iz franšize Elder Scrolls. Igralnost se bistveno ne razlikuje od zelo popularne igre Hearthstone in če vam je ta žanr, všeč jo le preizkusite. Seveda vsebuje tudi večigralski način v kateremu se bojujemo proti drugim igralcem. Sama igra je zelo priročna saj lahko traja ena partija nekje do 15 minut kar pomeni, da jo lahko igramo tudi, ko nimam veliko časa.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!