Facebook z novo PC platformo

Facebook želi v sodelovanju z Unity narediti novo PC platformo.

Oba giganta že nekaj časa sodelujeta v razvoju prihajajoče platforme, kar pomeni da bo prenos in objava na Facebook iz Unity-ja veliko lažja, Razvijalci bodo tako hitreje prodali svoje igre, saj dotično socialno omrežje uporablja milijone ljudi.

Pri Facebook-u so povedali, da če želijo uvesti novo PC platformo, se bodo morali boriti proti podjetju Valve in njihovi platformi Steam, kar bo zelo težak boj.

Trenutno je na voljo zaprta alfa za samo izbrane. Podali nam niso še nobenega datuma izida in niti kaj točno bodo prodajali na sami platformi. Povedali so, da bo integracija delovala samo z naslovi, ki uporabljajo Unity 5.4 ali več.

Upajmo, da bo več informacij kmalu na voljo in da ne bo to samo še ena od mnogih platform, ki si želi slave kot jo ima Steam.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!