Lost Ember: Napovednik je čudovit

Čudovito pustolovsko igro Lost Ember igramo samo z živalmi, v kateri odkrivamo velik odprt svet, kjer je narava prevzela nadzor nad človeštvom. V sami igri lahko igramo volka, ki je prav poseben, saj lahko z njim kontroliramo druge živali. Celotna zgodba temelji na raziskovanju zdajšnjega in pozabljenih zgodbah prejšnjega sveta, ko je še obstajalo človeštvo.

Sproščujočo lepotico izdelujejo neodvisno podjetje Mooneye Studios iz Hamburga, pokazali so jo letos na dogodku Gamescom in nam povedali, da je ne pričakujmo pred letom 2018. Povedali so tudi, da imajo v načrtih začeti Kickstarter, ko bodo njihove novice dosegle 5000 naročnikov. Obiščite njihovo uradno spletno stran tukaj in če želite, se naročite na njihove novice, saj jim bo to zelo pomagalo pri realizaciji igre.

Oglejte si napovednik za igro Lost Ember.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!