Na plaformi Steam vračajo denar zaradi igre No Man’s Sky

Valve se je odločil, da bo vsem igralcem igre No Man’s Sky ponudil vračilo denarja, ne glede koliko časa so že igrali.

Veliko ljudi na osebnih računalnikih in konzolah že dobivajo vračila denarja a še vedno je veliko takih, ki ga še niso dobili in ti postajajo vedno manj potrpežljivi. Politika platforme Steam je, da lahko uporabnik zahteva vračilo denarja, če je igro igral samo 2 uri. Pri No Man’s Sky so poskrbeli, da je vračilo možno tudi, če smo igrali več časa.

Če ste igro kupili na platofrmi GOG ne skrbite, saj tudi oni vrnejo denar v 30 dneh.

Hello Games se že od izida igre trudijo popraviti čim več napak a jim gre zelo slabo od rok in zgleda, da bo najbolj pričakovana igra kmalu šla v pozabo zaradi napak in neizpolnjenih obljub.

Tukaj si lahko ogledate posnetek, ki govori o tako imenovanem “hypu” oziroma pretirani hvali, ki so jo naredili mediji za igro No Man’s Sky.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!