Call of Duty: Infinite Warfare – Nov večigralski napovednik

Razvijalci Infinity Ward najnovejše Call of Duty igre so povedali, da prihajajoče igre ne bo mogoče testirati na osebnih računalnikih.

Priskrbeli pa so nam nov napovednik, ki prikazuje pregled večigralskega načina. V samem posnetku lahko vidimo nove prilagodljive borbene obleke imenovane “Combat Rigs”. Izbiramo lahko kar med šestimi oblekami in vsaka od teh oblek nam da drugačne spretnosti, ki jih uporabljamo v sami igri. Poleg oblek imamo še primarna in sekundarna orožja, ki jih lahko nadgrajujemo ter naredimo edinstvene. V napovedniku je pokazana še nova tehnologija, ki jo bodo lahko testirali samo Playstation 4 in Xbox One uporabniki.

Beta se bo začela 14. oktobra, končni izid igre pa je postavljen na 4. november.

Oglejte si napovednik za večigralni način.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!