Mass Effect: Andromeda s prvim igralnim posnetkom

Čakanja je konec, dobili smo prvi igralni posnetek zelo pričakovane igre Mass Effect: Andromeda.

Bioware je svoj igralni posnetek pokazal na PlayStation srečanju včeraj. V njemu lahko vidimo zelo zanimivo okolje, odlično grafično podobo in pogovor z enim od karakterjev. Posnetek uporablja 4K tehnologijo najnovejše konzole PlayStation 4 Pro, zato je ogled priporočljiv še posebej za tiste, ki posedujete ekrane z dotično resolucijo.

Pri Electronic Arts pravijo, da nam bodo 7. novembra pokazali nov napovednik in ta naj bi odprl vrata v novo poglavje Mass Effect franšize.

Mass Effect: Andromeda lahko pričakujemo nekje v začetku leta 2017.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!