SMITE 3.17 – Odisej se vrača

V različici 3.17 se junak Odisej ponovno vrača na svoje potovanje do svetovnega prvenstva 2017. Letošnja pot je ponovno polna presenečanj, bogata s preoblekami (skin) in nagradami.

Za sodelovanje v letošnjem Odiseju vam ne bo potrebno ukrasti očetove kreditne kartice ali popolnoma izprazniti vašo denarnico. Odiseju bomo lahko pomagali z nalogami, ki bodo potekale do konca (približno 50 nalog). Vsak teden bo prišlo 7 različnih opravkov srednje težavnosti, vsak dan pa bomo lahko opravili eno. Vsaka dosežen cilj (odvisno od težavnosti) nam bo prinesel točke s katerimi se bomo lahko stopnjevali v Odiseju. Te točke bomo prav tako dobili za vsako kupljeno stvar v Odiseju.

Za vsako stopnjo bomo pridobili eno skrinjo, ki je bogata z nagradami. Vsako tretjo stopnjo pa bomo dobili posebno nagrado, ki bo dostopna samo med letošnjim dogodkom.

Kot vsako leto ima Odisej zelo redko nagrado, to je prav posebna preobleka (skin), ki ima popolnoma različno mehaniko v igri (npr. preobleka se vsako 5 stopnjo spremeni, ko uporabiš ultimativno sposobnost se preobleka popolnoma spremeni, itd.). Letošnji izžrebanec za to preobleko je bog Anubis.

14114800_1124025857664501_7517328092025778177_o

Posebnost letošnjega Odiseja je tudi to, da bomo dobili vsak mesec do svetovnega prvenstva 2017 enega boga. 11. oktobra bomo dobili prvega boga iz mitologije Maji (Mayan), 8. novembra mu bo sledil bog Egipčanske mitologije in 6. Decembra bog iz Grške mitologije. Za mesec januar še niso razkrili kdaj in za katero mitologijo se bo šlo.

Med dogodkom Odisej pa še bo potekal dodatni dogodek imenovan »XING TIAN’S MOUNTAIN«. Ta dogodek bo v igro prinesel PvE način igranja. Način je vzet iz RPG iger, kjer se igralci z svojimi karakterji borijo proti raznim zlikovcem (šefom). Ta način bomo lahko igrali sami ali v družbi do 5 soigralcev. Način bo vseboval 15 različnih zlikovcev, kateri se bodo vsako rundo naključno menjali, prav tako pa bodo močnejši. Pri dogodkih bomo lahko za vsako peto premagano rundo dobili posebno nagrado (do 25. runde), te pa bodo trajale tako dolgo dokler zadnji igralec ne pade. V igri bo prav tako posebna lestvica najboljših za ta igralni način ta pa bo tudi prikazala igralce, ki so prišli do največje runde.

slider-game-mode

Če želite izvedete več lahko obiščete uradno stran Odiseja: https://odyssey.smitegame.com/

Odisej seveda ni edina stvar ki pride v različici 3.17 saj v igro prav tako prihaja veliko popravkov, sprememb bogom, novi dosežki, itd.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime