iRacing sedaj z Le Mans in Audijem 90 IMSA GTO

Četrta in hkrati zadnja letošnja posodobitev priljubljene dirkaške simulacije iRacing vsebuje dolgo pričakovano dirkališče Le Mans. Prizorišče legendarne 24 urne dirke v Franciji, ki na dolžini 13,6km postreže z 38 razburljivimi zavoji, je prvič v zgodovini dobilo svojo digitalno obliko s pomočjo tehnologije laserskega skeniranja. Ta omogoča razvijalcem, da dirkališče prenesejo v virtualno okolje z natančnostjo nekaj milimetrov.

lemans1080-1

Poleg nove steze je simulacija pridobila tudi nekaj ostalih popravkov in novosti. Dodana je podpora za OpenVR/HTC Vive, izboljšave lahko opazite na spletni strani, izboljšana je fizika dinamične podlage, v dirkalniku pa vas čaka tudi nov voznik. Vse spremembe si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Včeraj so v posebnem prenosu v živo oznanili še eno novost. Dogodek so napovedovali že od izida zadnje posodobitve, tako da so bila pričakovanja kar velika. Nekateri so napovedovali nočno/dnevni cikel, spet drugi možnost dežja v simulaciji, ipd.

audi90imsagto

V simulacijo je prišel legendarni Audi 90 IMSA GTO, ki je leta 1989 krepko pretresel svet motosporta. Dirkalnik je iz svojega 2,2 litrskega agregata iztisnil kar 530KW moči, ki so se preko posebnega rally menjalnika prenašale na štirikolesno gnani pogon in tako postavil nove mejnike v dirkanju. V svoji prvi sezoni je ekipa Audi of America zmagala kar na sedmih od petnajstih dirk. Kljub temu prvenstva niso osvojili, saj se zaradi razvoja dirkalnika niso uspeli udeležiti prvih dveh dirk.

Sedaj lahko ta brutalni stroj vozite vsi, ki si lastite simulacijo iRacing. Novi uporabniki ga z uporabo promocijske kode PR-AUDI90 dobijo zastonj ob registraciji, obstoječi uporabniki pa bodo zanj odšteli standardnih 11,95 USD.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime