Battlefield 4 DLCji povsem brezplačni

Electronic Arts nas že z Battlefield 4 DLC-ji kar nekaj časa razvaja in pripravlja na popolnoma nov del te priljubljene franšize Battlefield 1, ki izide naslednji mesec. Če ste zamudili prejšnje brezplačne ponudbe DLC-jev si jih lahko tokrat pridobite (do 19. septembra) popolnoma brezplačno na tej povezavi.

Po zadnji poti do Battlefield 1 nam tudi predstavljajo nove misije za Battlefield 4, ki jih lahko upravlja celotna skupnost.

China Rising Community Mission: Med 14 in 16 septembrom skupno uničite 1,5 milijonov vozil z zračno pomočjo, da dobite “Gold Battlepack**”.

Second Assault Community Mission: Med 16 in 18 septembrom skupno naberite milijon žrtev s pištolo “DAO-12” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Naval Strike Community Mission: Med 18 in 20 septembrom skupno naberite 1,5 milijona žrtev iz čolna , da dobite “Gold Battlepack**”.

Dragon’s Teeth Community Mission: Med 20 in 22 septembrom skupno naberite milijon žrtev s pištolo “MPX” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Dragon’s Teeth Community Mission: Med 22 in 24 septembrom skupno naberite 10 milijon žrtev s pištolo “PDW” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Četudi ne posedujete Battlefield 4, si lahko vse DLC-je prilastite in shranite za kasneje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime