Battlefield 4 DLCji povsem brezplačni

Electronic Arts nas že z Battlefield 4 DLC-ji kar nekaj časa razvaja in pripravlja na popolnoma nov del te priljubljene franšize Battlefield 1, ki izide naslednji mesec. Če ste zamudili prejšnje brezplačne ponudbe DLC-jev si jih lahko tokrat pridobite (do 19. septembra) popolnoma brezplačno na tej povezavi.

Po zadnji poti do Battlefield 1 nam tudi predstavljajo nove misije za Battlefield 4, ki jih lahko upravlja celotna skupnost.

China Rising Community Mission: Med 14 in 16 septembrom skupno uničite 1,5 milijonov vozil z zračno pomočjo, da dobite “Gold Battlepack**”.

Second Assault Community Mission: Med 16 in 18 septembrom skupno naberite milijon žrtev s pištolo “DAO-12” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Naval Strike Community Mission: Med 18 in 20 septembrom skupno naberite 1,5 milijona žrtev iz čolna , da dobite “Gold Battlepack**”.

Dragon’s Teeth Community Mission: Med 20 in 22 septembrom skupno naberite milijon žrtev s pištolo “MPX” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Dragon’s Teeth Community Mission: Med 22 in 24 septembrom skupno naberite 10 milijon žrtev s pištolo “PDW” , da dobite “Gold Battlepack**”.

Četudi ne posedujete Battlefield 4, si lahko vse DLC-je prilastite in shranite za kasneje.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!