Battlefield 1: Veliko je bilo žrtev v Sinai desert

Battlefield 1 beta je bilo ena najbolj igranih in pri Electronic Arts so zelo zadovoljni.

Igralo ga je kar 13,2 milijonov igralcev na vseh platformah (PC, Playstation 4 in Xbox One). Najbolj popularni klasi sta bili napadalec s 30% igralcev in izvidnik z 28% igralcev. Podpornik je dobil 21% igralcev, najmanj ljudi pa je izbralo razred bolničarja, igralo ga je samo 10% igralcev. Zanemariti ne smemo oklepnega vlaka, kateri je naredil kar 13 milijonov ubojev. Poleg tega je bilo ubitih kar 23,8 milijonov na poti med vožnjo in 62,2 milijonov med jahanjem.

battlefield-1-open-beta-infographic-higher-resolution

Če vam je bila igra med beto zelo všeč, lahko standardno izdajo prednaročite za 59,99€. Seveda lahko kupimo še Deluxe izdajo za 79,99€, čisto poln izdelek pa nas bo obral za zajetnih 129,98€.

Oglejte si igralni posnetek iz bete za igro Battlefield 1.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!