Minecon tik za vogalom, ste pripravljeni?

Minecon, sejem ki je lani prejel nagrado za največjo udeležbo na konvenciji za določeno igro, je tik za vogalom. Med 24. in 25. septembrom bo letošnji potekal v mestu Anaheim, Kalifornija. Ker se vsi oboževalci igre sejma ne bodo mogli udeležiti, bo imel razvijalec Mojang živ prenos na uradni Minecon 2016 strani. Če si en izmed 12.000 srečnežev, ki se bo sejma lahko osebno udeležil, vas Mojang vabi, da se pridružite raznim turnirjem, ki jih bo gostil največji strežnik HyPixel. Igrale se bodo naslednje mini-igre: Sky Wars, Walls, Build Battle in Parkour. Če pa imate slučajno talent z izdelavo kostumov vas naprošajo, da se ne skrivate v sencah in se pridružite tudi tekmovanju za najboljši in izvirni kostum.

Med samim sejmom bodo tudi potekale razne aktivnosti po najavljenem urniku, ki ga lahko najdete tukaj. Seveda sporočajo, da se urnik lahko spremeni vsako minuto. Prav tako bodo v naslednjih nekaj dneh ponudili navigacijsko aplikacijo za mobilne naprave. Čez kakšen teden le poiščite v Google Play ali App Store “guidebook” na temo “MINECON 2016“, saj vam garantirajo, da vam bo zelo priročna.

img_6060

Kaj lahko pričakujemo čez celoten Minecon?

Med samim sejmom nam bodo razkrili veliko novosti na katerih delajo. Razvijalec Jens Bergensten nam bo prikazal kaj bo prišlo v uradno java različico igre v verziji 1.11. Razvijalec Searge nam bo razkril kako bodo delovali vtičniki in dodatki za Windows 10 in telefonsko različico igre ter 4J studios bo predstavilo novosti, ki bodo prišle na konzole. Pričakujemo lahko tudi, da nam bo Microsoft namenil kakšno besedo o njihovi novi napravi HoloLens. Če skrivajo kakšno veliko novost, pa si bomo morali ogledati živ prenos. Vsekakor nas čaka fenomenalno Minecraft obarvan vikend.

Vabimo vas, da se pridružite našemu forumu in delite vaše Minecraft izkušnje: https://hop.si/forum/minecraft/


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime