Paladins izšel na Steam-u in zašel v odprto beto

Z dnem 16. 06. 2016 je igra Paladins: Champions of the Realm uradno v odprti beti. HiRez studios se je na ta trenutek zelo dolgo pripravljal saj so igro zadnje mesece tudi večkrat celotno spremenili, samo da bi bila igra čim bolj zabavna igralcem ter čim boljša za eSport. V zaprti beti so močno poslušali mnenja izbrane skupnosti, sedaj vabijo vse, ki še igre niso igrali, da podajo tudi svoje mnenje.

V ta namen je HiRez studios izdalo posebno novo verzijo igre, ki prinaša veliko novosti. Spremenili so kar nekaj herojev, da bolje služijo namenu svojega razreda. Tako je bil sprememb deležen celoten uporabniški vmesnik, delovanje preoblek, dodali novo mapo “Enchanted Forest”, tu je nova liga in izdali igro za platformo Steam. V ta namen so tudi dodali razne dosežke,  so sodelovanje z razvijalcem Valve pa so dodali Team Fortress 2 »Engineer« preobleko, ki jo lahko dobimo, ko odigramo in zmagamo 5 iger na platformi Steam s herojem Barik.

HiRez Studios se je prav tako ponovno povezal s kitajskim podjetjem Tencent, da razširijo igro tudi na azijski trg, tam je igra trenutno v zaprti beti. Med 5. in 8. januarjem na HiRez Expo bodo tudi gostili že drugi večji turnir, tokrat z glavno nagrado 150,000$ ali 133,461€.

Paladins, Evie

Kaj je Paladins?

Igra Paladins: Champions of the Realm je nova brezplačna igra združenih žanrov MOBA in FPS. Razvija jo studijo HiRez, kateri so tudi razvili igri SMITE in Tribes: Ascend. Na prvi pogled je podobna igri Overwatch ali LawBreakers.

Paladins ima trenutno 17 junakov razdeljene v 4 kategorije. Vsak junak ima na voljo 16 različnih kart, katere ga dodatno spremenijo in izboljšajo. 5 kart sestavlja celoten komplet, vsaka karta pa ima 4 stopnje. Ko vstopimo v igro imamo tudi prodajalno v kateri si je moč dokupiti dodatne »karte«.

Siege je trenutno edini in tudi uradni igralni način, ki ima trenutno tri različne mape. Igra se tako, da se zmagovalec tisi, ki zmaga vse 4 runde igre. Na sredini mape je točka, ki jo mora ekipa prevzeti, to pa se zgodi, ko pridobi 100 točk. Takrat, ko ekipa prevzame točko zmaga prvo rundo, istočasno pa se začne druga. Na točki se pojavi ti. Siege, katerega mora ekipa pripeljati do baze nasprotnikov. Če jim uspe, zmagajo še drugo rundo, če pa nasprotna ekipa uspešno brani, pa rundo dobijo nasprotniki.

Igro si lahko brezplačno prenesete iz platforme Steam ali uradne spletne strani, za igranje pa potrebujete HiRez račun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime