Sedaj lahko spreminjamo svoje Battle.net ime tolikokrat kot hočemo

Blizzard nam je ponudil spreminjanje svojega Battletag imena več kot enkrat, če smo za to pripravljeni plačati.

Svoj Battletag lahko enkrat spremenimo brezplačno, naslednje poizkuse pa bomo morali plačati in sicer dobrih 10 ameriških dolarjev. Spreminjanje imena ne bo imelo nobenega vpliva na seznam prijateljev, ki ga imamo v vsaki Blizzard-ovi igri.

Razvijalci niso nikoli povedali zakaj so se odločili za tako potezo, ampak verjamemo, da bo novost prinesla samo še dodaten zaslužek in še bolj zadovoljne stranke.

Pohitite in spremenite svoj Battletag  popolnoma brezplačno na uradni spletni strani in si končno spremenite svoje grozno ime v nekaj lepega in edinstvenega.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!