Star Citizen: Izboljšana grafična podoba in nov igralni posnetek

Cloud Imperium Games nam je pokazal nov igralni posnetek v kateremu lahko vidimo nov “Vision Stabilization System” oziroma sistem za stabilizacijo vida.

Napredek, ki so ga nam pokazali je bil prikazan na HD ločljivosti s 60 sličicami na sekundo. Razvijalci so naredili precejšen korak naprej, saj so do sedaj imeli veliko težav glede stabilizacije vida in veliko igralcev se je pritoževalo prav zaradi tega.

Star Citizen je eden najbolj uspešnih igričarskih projektov, ki so začeli svojo pot na platformi Kickstarter, še vedno pa je v izdelavi in ko bo nared, ga bomo lahko igrali na osebnih računalnikih.

Oglejte si igralni posnetek igre Star Citizen.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!