V GTA Online prihajajo motoristi in klubi

Naslednja večja brezplačna posodobitev, ki prihaja v GTA Online se nanaša na motoriste. Večja novost bodo klubi, ki jih bodo lahko ustvarili igralci sami. Ta bo lahko vseboval do 8 soigralcev, le ti pa bodo razvrščeni po različnih razredih. Klube čaka veliko tekmovalnega in sodelovalnega  (co-op) vzdušja. Poleg klubov bomo tudi dobili veliko novih motornih koles kot tudi predelav za njih ter “malee” napade z motorja.

GTA 5

Rockstars  pa ni pozabil na našega karakterja, saj dodajajo veliko novih oblačil, frizur, tetovaž in orožja. Dodatek za motoriste bo prav tako vseboval nove igralne načine na temo novega dodatka.

Za Rockstars je bilo že vznemirljivo leto, v GTA Online so dodali že veliko novih in norih posodobitev, od Valentinovega dodatka do norih dirk, ki so igro spremenili v naslednji Project Cars. Dodali so veliko novih igralnih načinov kot tudi urejevalca map, ki omogoča skupnosti naredit nore nove dirkalne mape. Ampak še več prihaja, saj še imajo veliko norih idej s katerimi si želijo razširiti sveta GTA Online.

Dodatek za motoriste lahko pričakujemo 4. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime