Civilization VI – Spoznajmo Rim in njegovo vodjo

Razvijalec Firaxis nam tokrat za njihovo novo igro Sid Meier’s Civilization VI predstavlja Rim in njihovo vodjo, Trajana.

Rimski cesar Trajan je bil izjemno uspešen v bojih s tujimi plemeni. V času njegovega vladanja je Rimski imperij dosegel največji ozemeljski obseg. V zgodovino se je vpisal kot eden izmed petih najboljših vladarjev. “Column” je imenovana njegova posebna sposobnost v Civilization VI, le ta pa vsakemu Rimskemu mestu ponudi eno brezplačno zgradbo.

Kot znano za Civilization VI, bo tudi Rim imel svojo posebno sposobnost, imenovano “All roads lead to Rome”. Sposobnost Rimu omogoča, da bo vsako mesto začelo s trgovsko postojanko, prav tako bodo vsa mesta avtomatsko povezana z glavnim mestom. Te sposobnosti bodo Rimu na začetku ponudile ogromno ekonomsko prednost pred drugimi državami. Rimska posebna enota so Legionarji. Ti so dražji od maščevalcev ampak tudi močnejši ter imajo sposobnost graditi utrdbe ter ceste.

Več o Rimu lahko spoznate v naslednjem predstavitvenem videu. Sid Meier’s Civilization VI izide 26. oktobra samo za PC.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!