Farming Simulator 17 na voljo oktobra

Kot mogoče že veste, bo igra Farming Simulator 17 izšla že 25. oktobra 2016.

Igra je že v zadnjih verzijah požela velik uspeh tako po svetu in tudi v Sloveniji. Podatki razvijalca Giantsa kažejo, da je kar 5 milijonov igralcev te priljubljene igre po svetu, s tem pa je tudi dobiček kar velik.

Pa se vrnimo nazaj k podrobnostim igre Farming Simulator 17. Giants napoveduje spremembe v okoljih, nova vozila, nove živali in seveda boljše sistemske lastnosti. V najnovejši verziji bo na voljo kar 60 blagovnih znamk in 200 vozil. Med nekaterimi novimi znamkami bodo: Challenger, Fendt, Massey Ferguson in Valtra, med živalmi pa bo na voljo nova žival prašič.

farming-simulator-17-available-for-pre-order

 

 

 

 

 

 

Med največjo novost lahko z gotovostjo štejemo novo prevozno sredstvo vlak. Ta bo omogočal prevoz surovin iz enega dela mape v drugega. Poleg tega pa bo od sedaj naprej možno tudi prevažanje živali v posebnih prikolicah za traktorje.

Dotaknimo se še malce modov, ki pravzaprav igro spremenijo v nekaj povsem drugačnega. Tako kot ste bili navajeni iz prejšnih verzij, boste lahko v igro dodajali modfikacije po želji, tokrat pa so šli na roko predvsem razvijalcem modov, katerim omogočajo preprosto pretvorbo njihovih stvaritev iz verzije FS 15 v verzijo FS 17.

Če želite izvedeti kako pretvoriti mode, kliknite tukaj.

Igra bo na voljo na platformah: PC, MAC, PlayStation 4 in Xbox One.

Svoj izvod si lahko naročite na uradni strani igre ter Steamu , če pa boste med prednaročniki boste v zahvalo prejeli dva dodatna traktorja.

Da ne bomo preveč dolgovezili o igri vam spodaj ponujamo še uradni napovednik, ki prikazuje vse povedano vse v zgornjem opisu in še kaj več.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

Tudi Xbox Series X predprodaja ni šla po maslu

Letošnji september je bil presneto naporen za denarnico vsakega, ki si je želel nadgraditi svoj PC ali pa kupiti eno od dveh...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!