Farming Simulator 17 na voljo oktobra

Kot mogoče že veste, bo igra Farming Simulator 17 izšla že 25. oktobra 2016.

Igra je že v zadnjih verzijah požela velik uspeh tako po svetu in tudi v Sloveniji. Podatki razvijalca Giantsa kažejo, da je kar 5 milijonov igralcev te priljubljene igre po svetu, s tem pa je tudi dobiček kar velik.

Pa se vrnimo nazaj k podrobnostim igre Farming Simulator 17. Giants napoveduje spremembe v okoljih, nova vozila, nove živali in seveda boljše sistemske lastnosti. V najnovejši verziji bo na voljo kar 60 blagovnih znamk in 200 vozil. Med nekaterimi novimi znamkami bodo: Challenger, Fendt, Massey Ferguson in Valtra, med živalmi pa bo na voljo nova žival prašič.

farming-simulator-17-available-for-pre-order

 

 

 

 

 

 

Med največjo novost lahko z gotovostjo štejemo novo prevozno sredstvo vlak. Ta bo omogočal prevoz surovin iz enega dela mape v drugega. Poleg tega pa bo od sedaj naprej možno tudi prevažanje živali v posebnih prikolicah za traktorje.

Dotaknimo se še malce modov, ki pravzaprav igro spremenijo v nekaj povsem drugačnega. Tako kot ste bili navajeni iz prejšnih verzij, boste lahko v igro dodajali modfikacije po želji, tokrat pa so šli na roko predvsem razvijalcem modov, katerim omogočajo preprosto pretvorbo njihovih stvaritev iz verzije FS 15 v verzijo FS 17.

Če želite izvedeti kako pretvoriti mode, kliknite tukaj.

Igra bo na voljo na platformah: PC, MAC, PlayStation 4 in Xbox One.

Svoj izvod si lahko naročite na uradni strani igre ter Steamu , če pa boste med prednaročniki boste v zahvalo prejeli dva dodatna traktorja.

Da ne bomo preveč dolgovezili o igri vam spodaj ponujamo še uradni napovednik, ki prikazuje vse povedano vse v zgornjem opisu in še kaj več.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime