Dual Universe bo vseboval naročniški model

Dual Universe bo ponujal naročniški model, kjer bodo igralci plačali mesečno naročnino ali pa z igranjem igre dobili dovolj virtualnega denarja, s katerim si bodo zaslužili naročnino.

Igra je trenutno na KickStarter-ju, časa ima še 13 dni in je na dobri poti do svojega cilja, ki znaša 500,000€. Ta zelo ambiciozen projekt nam bo prinesel igro z velikanskim odprtim vesoljem v katerem bomo lahko gradili svoje vesoljske ladje, zgradbe, raziskovali svet, se družili z drugimi igralci in se borili med seboj, saj bo vsebovala tudi boj med igralci (PvP). Dual Universe je igra, ki ima zelo velik potencial zadovoljiti vse tiste, ki so kupili No Man’ Sky in bili nad njim razočarani.

Izšla bo leta 2018 za osebne računalnike, o konzolah pa se ne ve še nič.

Oglejte si igralni posnetek igre Dual Universe.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!