Forza Horizon 3 na voljo za Xbox One ter Windows 10

Razvijalski studio Playground Games je skupaj z Microsoftom včeraj izdal najnovejšo različico v seriji Forza Horizon. Tokratna arkadna dirkačina v načinu odprtega sveta se ponaša s številko 3. Igra je na voljo na platformah Xbox One ter PC z Windows 10 operacijskim sistemom.

d9ea625d-0a5c-4454-ab7d-68fb9d7cfe04Nova Forza je situirana na drugi strani planeta in sicer imamo možnost raziskovati mesta in podeželje Avstralije. Vozimo lahko po asfaltnih površinah ali pa se odpravimo na makadamske ceste v divjino. V igri se lahko pomerimo v naključnih dirkah z naključnimi nasprotniki, lahko pa sodelujemo v sodelovalni kampanji s štirimi sovozniki. Igra ima ob izidu vključenih cca. 350 različnih vozil, kar je največ do sedaj v Forza Horizon seriji, vgrajen pa je tudi urejevalnik za izdelovanje dirkališč.

65223cc4-0d1b-4665-90f9-32c158b46d0a

Microsoftov nov moto “Play Anywhere” poskrbi tudi za to, da lahko v istem večigralskem svetu sodelujemo vozniki na Xbox One in PC hkrati.

Cena igre za Xbox One znaša cca. 70€, zraven pa dobite brezplačno različico za PC.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!