Dark and Light: Lepa grafična podoba, nova okolja in nekaj podrobnosti

Snail Games so prikazali veliko novih zajemov zaslona, ki prikazujejo osupljivo grafično podobo in nova okolja, ki jih bomo našli v igri.

Značilna okolja so gozdnata, igra pa vsebuje tudi puščave, gorovja, močvirja, strupene cone vulkane in še druge stvari.

Dark and Light je MMO “survival” oz. preživetvena igra, ki temelji na spretnostih igralca. Poleg velikanske pokrajine polne divjega življenja bo igra vsebovala tudi mesta, ki bodo varna območja. Tradicionalne MMO stvari pa bodo obrtni sistem, NPC-ji, izbira ras in frakcij ob kreiranju karakterja ter napredovalni sistem. Tipičnih nalog, kot jih imamo v tako imenovanih “Theme Park” igrah ne bo, saj bo ključen del igre raziskovanje sveta. Velik vpliv na karakterja, ki rad raziskuje bodo imele lakota, utrujenost, bolezni in poškodbe, ki jih bomo lahko zdravili z določenimi stvarmi. Najbolj drzni igralci bodo lahko ulovili divje živali in jih potem imeli za hišne ljubljenčke ali prevoz, kar jim bom zelo olajšalo potepanje po svetu. Razvijalci so pritrdili, da bo poskrbljeno za vse tipe igralcev, saj bo igra vsebovala PvP in PvE strežnike.

Zgodnji dostop se bo začel v jeseni. Predvidevamo, da bo igranje na začetku potekalo izključno na osebnih računalnikih, o konzolah se zaenkrat ne ve še nič.

Oglejte si kratek napovednik za igro Dark and Light.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime