Predstavljamo konzolo Xbox One S

Microsoft je po treh letih predstavil novo konzolo. Ne moremo reči ravno nova, saj je Xbox One S le nadgradnja že obstoječe verzije Xbox One. Opazne pa so bistvene razlike, ki delajo konkurenco tudi drugim konzolam.

Prva stvar, ki nam najprej pade v oči je nova oblika. Ta je sedaj bistveno tanjša in manjša od njegovega predhodnika (zmanjšana za približno 40%). Zamenjane pa so tudi prezračevalne mreže, ki sedaj bolje preprečujejo nabiranje praha. Sicer pa lahko velikansko razliko opazite na spodnji sliki.

Razlike pa niso le v obliki ampak tudi v specifičnih podrobnostih. Konzola od sedaj ponuja 4K Ultra HD grafiko in 500 GB, 1 TB in 2 TB velike trde diske. Na novo so tudi zasnovani kontrolerji, ki od sedaj naprej omogočajo tudi Bluetooth povezavo, ta pa omogoča igranje iger na Windows 10.

 

Mnogi strokovnjaki menijo, da je ta konzola primerna tudi za filmske ljubitelje, ki nočejo zapravljati preveč denarja za nakup namenskih predvajalnikov, saj je ta veliko cenejši. Za predstavo vam spodaj objavljamo še posnetek primerjave med 4 K in 1080p v igri Battlefield: Hardline.

Menimo, da je Microsoft s to izdajo postavil visoka merila tako sebi tako konkurenci pri razvijanju naslednjih konzol.

Xbox One S je na voljo že približno 1 mesec, v Sloveniji pa ga lahko dobite za približno 300€ (500 MB), 350€ (1 TB), 400€ (2 TB).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime